Cele mai noi stiri

Cele mai noi stiri – un clasament

Stirile reprezinta cel mai convenabil mod prin care ne putem informa sau putem accesa ultimele noutati din domenii cat se poate de diverse sau de larg interes. Indiferent ca este vorba despre inovatii din industria automobilelor, electronicii sau despre creatii din lumea modei, cele mai noi stiri sunt indispensabile pentru oricine in zilele noastre.

Dar oare unde putem gasi cele mai noi stiri? In cele ce urmeaza va prezentam o lista cu cele mai cunoscute canale online de stiri din Romania care suntem siguri ca va vor satisface apetitul pentru cele mai proaspete stiri.

Stirile noi sunt un deliciu

Platforma HotNews.ro – unul dintre cei mai importanti jucatori din piata romaneasca de stiri. A fost fondata in 1999 si in prezent are peste 3 milioane de utilizatori unici si 15 milioane de afisari lunare.

HotNews prezinta atat continut original (creatie proprie sau in colaborare cu alti actori media importanti din Romania si de peste hotare), cat si preluari de articole de pe alte portaluri sau cotidiene nationale. Puteti accesa articolele HotNews la adresa www.hotnews.ro.

Portalul de stiri Mediafax.ro – cel mai important furnizor de informatie generala si pentru mediul de afaceri din Romania. Mediafax a aparut in 1991 si de atunci si-a extins si diversificat constant publicul tinta si subiectele abordate.

In prezent este lider pe piata agentiilor de presa, fluxurile sale de stiri fiind accesate de 90% din presa scrisa din Romania si 70%  dintre posturile TV si radio. Continutul prezent in cadrul portalului de stiri este 100% original. Puteti accesa articolele Mediafax la adresa www.mediafax.ro.

Portalul de stiri Stiripesurse.ro – o aparitie relativ recenta din piata romaneasca de stiri, din 2013. Promoveaza stiri diverse, cu un continut original foarte bogat.

A iesit in evidenta prin rapiditatea publicarii celor mai noi stiri intr-o maniera simpla si prietenoasa pentru toti utilizatorii din mediul online. Puteti accesa portalul de stiri Stiripesurse la urmatoarea adresa: www.stiripesurse.ro.

Aplicatia Biziday – cel mai nou jucator din peisajul media romanesc, lansat in 2016 de catre ziaristul si omul de televiziune Moise Guran. Spre deosebire de alte portaluri sau platforme de stiri Biziday se lauda cu o atenta selectie a stirilor care apar in aplicatie.

Intocmirea unui clasament al stirilor este imposibila

Stirile sunt scurte, sintetizate, astfel incat toata informatia sa fie intelesa din titlu. Sunt selectate doar stirile importante, fara senzational si cancan.

Continutul prezent in cadrul aplicatiei Biziday este preluat in totalitate din cele mai prestigioase cotidiene din spatiul romanesc. Se ofera cititorului posibilitatea de a accesa atat cotidiene locale, cat si centrale, daca doreste sa treaca in revista alte articole asemanatoare.

Aplicatia a fost dezvoltata pentru telefon si este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Platforma bbc.com – cel mai cunoscut jucator britanic din piata globala de stiri. Daca doresti sa afli cele mai noi stiri BBC este cea mai buna solutie. Cu un continut original bogat, diversificat si o echipa de jurnalisti recunoscuta, platforma s-a impus rapid ca una dintre cele mai sigure surse de stiri. Continutul este disponibil in limba engleza la urmatoarea adresa: www.bbc.com/news.

Epoca digitala a revolutionat accesul la informatie. A avea acces la cele mai noi stiri a devenit un lucru foarte simplu, la indemana oricui.