Stirile orei la Digi 24 HD

Stirile orei la Digi 24 HD

Dupa 1989, odata cu indepartarea regimului comunist din Romania, peisajul audiovizual s-a schimbat dramatic. S-a facut trecerea de la o singura televiziune controlata de stat, TVR (Televiziunea Romana), la o multitudine de posturi comerciale ce au inundat spatiul de emisie autohton cu o noi forme de divertisment.

Posturi de televiziune precum ProTV, Antena 1 sau Prima TV au facut istorie pe micile ecrane de pe cuprinsul intregii Romanii.

Unul dintre cele mai noi posturi de televiziune aparute aparute in peisajul media autohton este Digi24 HD, lansat in martie 2012 de catre reteaua de cablu si satelit RCS & RDS (Romanian Cable Systems & Romanian Data Systems). Acest post a iesit de la inceputurile sale prin abordarea unui specific unic, si anume acela de televiziune axata pe stirile orei.

Totul despre stirile orei

Digi24 HD a fost lansat in 2012 la Bucuresti ca un post de televiziune de stiri independente si poate fi receptionat atat in format HD (High-Definition), cat si analogic. In primii doi ani de emisie s-a receptionat doar in reteaua de cablu si satelit RCS & RDS. Din 2014 a intrat in grila nationala de transmisie a companiilor concurente de cablu si satelit. In prezent are acoperire pe 90% din suprafata teritoriului Romaniei.

In cadrul Digi24HD exista opt posturi locale de stiri care emit din Constanta, Galati, Iasi, Craiova, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea.

Portofoliul Digi24 HD nu se rezuma insa doar la stirile orei de interes local, national si international. Emisiuni de real succes si interes s-au lansat la Digi24 HD: Business Club, Pasaport Diplomatic, Tinerete fara Batranete, 2.0, Digicult sau Pastila de Limba.

Nume precum Adriana Nedelea, Alice Iacobescu, Cosmin Prelipceanu, Izabela Panescu, Stelian Muscalu sau Ligia Munteanu au devenit cunoscute si iubite de o tara intreaga. Cotele de audienta pentru Digi24 HD au urcat constant din 2014, in momentul de fata este a patra optiune a romanilor cand vine vorba despre stiri obiective si succinte.

Emisiuni diverse de succes

Jurnalele de stiri Digi24 HD s-au facut rapid simtite in spatiul media de profil. Lipsa de implicare politica, un grad ridicat de obiectivitate si profesionalism jurnalistic au transformat stirile acestui post de televiziune in alegerea clara a romanilor din fiecare zi.

Emisiunea Business Club si al sau bine cunoscut prezentator Stelian Muscalu i-a transformat de pe telespectatorii Digi24 HD sa devina parte activa in subiectele dezbatute. Importante subiecte economice si politice, ce puteau sa afecteze vietile tuturor romanilor, au fost prezentate si dezbatute pe larg in cadrul acestei emisiuni.

Gradul ridicat de obiectivitate si concizie pe care aceasta emisiune l-a adus in spatiul media a transformat Digi24 HD intr-un furnizor de incredere pentru cei interesati de stirile orei.

Emisiunea Tinerete fara Batranete prezentata de catre Izabela Panescu i-a provocat pe telespectatori sa isi revizuiasca modul de a privi nutritia si sanatatea noastra, a tuturor. Astfel a aparut un nou jucator important in zona emisiunilor despre nutritie si sanatate.

Postul Digi24 HD este o imagine insolita intr-o mare de televiziuni comerciale axate pe senzational si cancan. Alte posturi de televiziune se implica din ce in ce mai mult in politic, renunta la neutralitate si promoveaza stiri de o calitate indoielnica. Acest post de televiziune tanar continua sa mentina standarde inalte pentru informatiile promovate, sa fie obiectiv si sa refuze promovarea senzationalului.

Digi24 HD este cea mai buna alegere pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa afle stirile orei intr-o maniera obiectiva, elegenta si profesionala. Sloganul acestui post de televiziune spune totul: Informatia la putere!