Termeni si conditii

Termenii si conditiile in care poate fi folosit site-ul stirileorei.ro se pot gasi in randurile de mai jos.

Prin accesarea stirileorei.ro va manifestati acordul deplin asupra acestor termeni. Va rugam sa nu ezitati sa cititi cu atentie aceasta politica, iar daca nu sunteti de acord cu regulile de vizitare folosirea site-ului va deveni interzisa.

Informatiile de pe site nu sunt destinate sub nicio forma uzului comercial, iar orice reproducere, reformulare sau trunchiare a acestora sunt cu desavarsire interzise.

Exceptiile constau in situatiile in care utilizatorul beneficiaza de un acord oficial acordat in scris din partea administratorului sau al editorilor site-ului.

Informatiile din site se pot folosi liber si fara nicio restrictie daca sunt destinate uzului personal.

Stirileorei.ro nu poate fi tras sub nicio forma la raspundere pentru potentialele daune produse ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de momentul si in modul in care aceste daune ar putea fi produse.

Stirileorei.ro nu este raspunzator asupra informatiilor oferite sau a corectitudinii acestora si nu garanteaza ca site-ul nu poate contine virusi sau alte secvente malware daunatoare.

Administratorul sau echipa editoriala nu vor putea fi trasi la raspundere pentru nicio intarziere sau potentiala eroare ce ar putea fi cauzata de informatiile oferite.

Accesand stirileorei.ro va manifestati acordul deplin asupra termenilor prezentului regulament.