Confidentialitate

Regulile ce guverneaza politica de confidentialitate ale stirileorei.ro pot fi consultate in randurile urmatoare. Politica noastre este folosita pentru a oferi utilizatorilor site-ului intimitatea necesara, precum si o navigare anonima si sigura.

Membrii echipei noastre depun eforturi sustinute pentru ca vizita utilizatorilor sa se desfasoare in cele mai bune si mai sigure conditii.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti asupra prezentei politici de confidentialitate.

Stirileorei.ro utilizeaza unele dintre cele mai raspandite fisiere, acelea de tip cookie. Acestea sunt destinate colectarii de informatii asupra tipului de browser folosit si a platformei de pe care se face accesarea site-ului nostru si pentru a analiza comportamentul si obiceiurile de consum ale vizitatorilor.

Informatiile obtinute astfel ne sunt utile in viitor pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si pentru a creste viteza de raspuns a site-ului in functie de cererile vizitatorilor.

Cookie-urile nu pot colecta nicio informatie personala sau de alta natura din calculatoarele unde sunt gazduite temporar.

Utilizatorul poate refuza instalarea acestor fisiere prin refuz direct sau prin modificarea setarilor browser-ului, dar exista posibilitatea sa nu mai poata folosi la capacitate maxima informatiile furnizate de site-ul nostru.

Stirileorei.ro nu va colecta sub nicio forma alte informatii referitoare la date personale sau informatii de contact ce pot duce la identificarea utilizatorului.

Prin accesarea stirileorei.ro va exprimati intregul acord asupra policitii noastre de confidentialitate.